Meer over Jacqueline

Mijn achtergrond

Ik heb ruim 15 jaar gewerkt in de jeugdhulpverlening, als Pedagogisch Medewerker en later als Ambulant Hulpverlener. In 2011 was het tijd voor een verandering en een nieuwe uitdaging in mijn leven. Naast mijn werk ben ik altijd bezig geweest met vitaliteit in de vorm van sporten en bewegen, en het opzoeken van de natuur. Mijn interesse in voeding en gezondheid werd al snel ook geprikkeld . Vandaar dat ik ben omgeschoold tot vitaalcoach en als zzp’er aan het werk ben gegaan.

Waarom ik blij wordt van mijn werk

De ervaring heeft mij geleerd dat iedereen winst kan maken op het gebied van vitaliteit, al lijkt dat soms nog zo’n grote stap. Het geheim zit hem in kleine, haalbare en vooral duurzame stapjes zetten, binnen de mogelijkheden van de klant. Ik haal er energie uit als ik zie wat er met mensen gebeurt als ze gaan ervaren dat er ook in hun leven veranderingen mogelijk zijn. Daar wordt ik blij van!

Wat anderen over mij zeggen

Jacqueline is laagdrempelig en ze maakt makkelijk contact met alle doelgroepen. Ze is praktisch en pragmatisch, dynamisch, betrouwbaar, enthousiasmerend, sportief, energiek, spontaan en flexibel. ‘Practice what you preach’ hoort bij haar, ze ademt haar passie voor het onderwerp ‘vitaliteit’ en is hierin authentiek en oprecht.