Aanbod voor particulieren en bedrijven

Individuele vitaliteitsgesprekken en verandertrajecten

Ik help mensen bij het maken van betere keuzes om vitaler te kunnen leven in deze tijd van overvloed. In deze maatschappij wordt een ieder blootgesteld aan veel prikkels, stress, keuzes en verwachtingen, wat het allerminst gemakkelijk maakt om weg te blijven bij ongezonde gewoontes. De coaching helpt de klant weer dichter bij zichzelf te komen, en het leven te leven dat hij of zij eigenlijk het liefste wil. Dit door stap voor stap leefstijlgewoontes aan te passen. Het vergroten van de zelfwaardering vormt een waardevolle basis bij dit proces, ook als er (nog) geen intrinsieke motivatie aanwezig is.

Workshops

Voor groepen geef ik interactieve workshops over verschillende onderwerpen die van invloed zijn op vitaliteit. Op het eind hebben de deelnemers handvatten om eerste concrete stappen te zetten. Het op gang brengen van het groepsproces brengt vaak de verdieping aan die ondersteunend is om dit haalbaar te maken.

Daarnaast geef inspiratieworkshops als aftrap van een vitaliteitstraject.

Personal Training en small group training

Voor wie terug komt van blessure, in beweging wil komen, of een niveau hoger wil komen in zijn of haar training. De trainingen zijn kort, krachtig en explosief waarbij voornamelijk gewerkt wordt met eigen lichaamsgewicht of losse trainingsmaterialen (kettlebells, Bosu, TRX etc). Deze trainingen geven snel resultaat. Al snel beweegt men in het dagelijks leven makkelijker, en voelt men een verbetering in kracht en conditie. Naast deze fysieke verbeteringen voelt men zich over het algemeen mentaal ook sterker.

Verandertrajecten binnen teams begeleiden

Langere tijd, samen met een kerngroep, werken aan het breed uitrollen van vitaliteit in teams. Dat wil zeggen de vraag van de betrokken werknemers boven tafel krijgen, gezamenlijk een plan maken dat door de kerngroep gedragen en levend gehouden wordt en waar continuïteit en input aan gegeven wordt.

Healthchecks met adviesgesprek

Het meten van bloeddruk, gewicht, vetpercentage, middelomtrek, cholesterolgehalte en bloedglucose, gevolgd door een adviesgesprek. In dit gesprek worden de metingen besproken, en waar nodig wordt advies gegeven over aanpassingen in leefstijl om de waardes en daarmee kwaliteit van leven te kunnen optimaliseren.